Du kan trycka på bilderna för att komma till produkten direkt!

Sverigedisken O

Cylinda Sverigedisken O lever upp till de flesta av de krav du kan förvänta dig från en bra diskmaskin. Cylinda lämnar hela 5 års garanti och diskmaskinen rymmer hela 15 kuvert, men är testad enl IEC regler för 13 kuvert. Du får en elegant design med helt slät lucka och en diskmaskin utvecklad i Sverige och anpassad för den svenska marknaden. Diskmaskinen har bland annat flera spolzoner och Cylindas unika spolarmskonstruktionen i rostfritt stål. Den har även autodisk och en mycket låg ljudnivå på 44dB. Korgarna är mycket täta vilket gör i- och urpackning av tallrikar och glas lätt. Energiklass A+++. Denna modell har ingen saltavhärdare vilket i 99 fall av 100 inte behövs i Sverige

KF 6200 NE

Rymlig underhållsfri kyl frys som är utrustat med multiflow-teknik i såväl frys som kyl vilket innebär att livsmedlen förvaras på ett optimalt sätt med hög luftfuktighet och vid rätt temperatur. 0-zons-lådan ser till att t.ex. förlänga hållbarheten för fisk och kött då den förvaras vid en lägre temperatur. Skåpet är utrustat med en effektiv LED belysning, en tydlig display, stabila och greppvänliga handtag. Dörren är omhängningsbar.

När du köper en Sverige- så följer det alltid med 5 års garanti ifrån Cylinda!

Sverigetorken N

SverigeTorken är en torktumlare med 5 års garanti, en stor trumma på hela 111 liter och rymmer upp till 7 kg tvätt. SverigeTorken har infodisplay som visar kvarvarande torktid, 6 autoprogram, barnsäker dörr och en tidsbesparingfunktion som kortar programtiden. Energiklass B . Passar i pelarmontage med Sverigetvätten, FT 426 och FT 446.

Sverigetvätten N

SverigeTvätten är en tvättmaskin utvecklad för svenska förhållanden med 5 års garanti och möjlighet på upp till 7 sköljar. Fler sköljar är fördelaktigt i Sverige eftersom vi på de flesta orter har mjukt vatten, och för att få bort tvättmedelsrester så behövs mer vatten vid tvättning. Den har 10 program, fritt temperaturval på 20°C- 95°C och möjlighet att välja från 400 till 1400 varv centrifugering. 7 sköljningar eller fördröjd start finns som tillvalsknappar. Andra bra egenskaper är bl a sköljstopp och autotvätt, anpassar skölj-och tvättid efter tvättmängd. Energiklass A+++ Centrifugeringsklass B. Passar för pelarmontage med Sverigetorken och TF 420.